Gebruiker:
Wachtwoord:
        
PSV gaat voor de titel.
Ja.
Nee.
Geen idee.


Uitslag voorspellen? De beste online bookmakers.
  Laatste duel
PSV vs NAC Breda
2 - 0
Bekijk alle uitslagen van PSV

   Onze tips:
  :: Online bloemen bestellen
  :: Eredivisie Kijkcode Kopen
  :: Live Voetbal kijken
  :: Website nodig?

PSVfans.net 

PSVfans is een onafhankelijke fansite van PSV Eindhoven. Wij streven ernaar om ons hoofddoel te bereiken. Dit houdt in dat wij alle supporters, fans en bezoekers op de hoogte willen houden van het laatste nieuws rondom PSV. Naast het trouwe vaste nieuws melden wij ook geruchten.

Ben jij een 'Echte PSVfan' dan kun je bijna niet zonder PSVfans.net. Naast het updaten van nieuwsberichten zijn er ook andere onderdelen op de website te vinden. Zo is er uitgebreide spelersinformatie en kun je alle wedstrijdstatistieken van het seizoen bekijken. Ook besteden wij aandacht aan de club historie, transfers en stadion informatie.

Wat ook belangrijk voor ons is, is dat de fans het naar de zin hebben. Zo hebben wij wekelijks leuke download mogelijkheden voor de bezoekers, die het plezier op de computer kunnen verhogen.

Naast deze complete site is er ook een groot forum. In samenwerking met verschillende andere PSV sites houden wij het forum dagelijks up-to-date en zorgen we ervoor dat u ook daar de laatste ontwikkelingen niet mist over PSV Eindhoven.

 

Adverteren:
Heeft u interesse om op PSVfans.net te adverteren? Dat kan! Wij trekken dagelijks ruim over de 5.000 unieke bezoekers en meer dan 40.000 hits. Voor bedrijven en andere sites hebben wij speciale advertentie pakketten. Voor meer informatie: sales@maumar-media.nl

Contact:
Wij krijgen dagelijks veel vragen over PSV. Echter willen wij nogmaals benadrukken dat wij een fansite zijn en niet de officiële site. Vragen over PSV verwijzen wij graag door naar de officiële site van PSV Eindhoven

Nieuwsbronnen: Telegraaf, Sportweek, AD, Voetbalprimeur, Headliner.nl, ANP nieuws en Fcupdate.

Foto's: In samenwerking met Orangepictures